A businesswoman leads her team in finding future prosperity.

Lucrul în care credem cel mai tare este că povestea noastră se referă la oameni care lucrează împreună pentru a dezvolta noi idei și concepte care să valorifice ideea de  “frumusețe” în viețile clienților și cumpărătorilor noștri. Întotdeauna am fost ghidați de pasiunea pentru ceea ce facem și de dorința continuă de cunoaștere, pe care echipa noastră cu gândire inovatoare o posedă. Echipa noastră se află într-o continuă căutare a excelenței și profesionalismului.

Acest spirit continuă să ne contureze poziția pe piață și strategia de leadership. Ne încurajăm echipa într-un mod puternic și convingător  să exploreze noi oportunități aflate în afara sferei soluțiilor tradiționale. În timp ce respectăm practicile convenționale, noi cultivăm și implementăm o cultură organizațională bazată pe valori precum: cunoștințele fundamentate de-a lungul timpului și experimentarea într-un mod creativ și profund.

Echipa de Marketing 
Brand Managers, Media & Communication Manager, PR & Digital Manager, Trade Marketing Managers, Operational Support, Trainers
Echipa de vânzări 

Key Accounts, Sales Representatives, Promoters/ Make up artists, Beauty Consultants

Funcția de  suport
IT, HR, Accountancy&Finance, Logistics, Warehousing
Copyright 2024 Niran Co Products