Moschino

Essence of surprise

Moschino

Essence of surprise

Construit în jurul ideii de a oferi o alternativă la modul clasic în care funcționează lumea modei, Moschino dezvăluie o latură creativă preocupată în special de transformarea elementelor existente și mai puțin de latura efemeeră.  De aceea, brandul Moschino a preferat întodeauna să creeze propriile trenduri, nu să se conformeze celor existente. Prin fiecare colecție, Moschino transpune bucuria de a crea și abordarea veselă într-o poveste palpitantă despre frumusețe, exprimată prin creații care reprezintă dorința pentru eleganță și frumusețe prezentă permanent în viața domnelor și domnilor. De aceea, cu toate că reprezintă un simbol al modernității în fashion, Moschino se ghidează după propriile coduri.

PARFUMURI FEMININE
Toy 2 Bubble Gum
MOSCHINO TOY2 BUBBLE GUM, noul parfum feminin Moschino este incapsulat intr-un flacon iconic in forma de ursulet. Isi dezvaluie latura distractiva si adauga accente pop unei povesti in nuante de roz.
Un parfum care iese in evidenta.
O esenta ce prinde viata prin notele vivace de bubble gum – dulci, condimentate si intense. Fructele citrice caramelizate sunt mixate cu acordul suculent de piersica si condimente, impreuna deschizand calea catre un cocktail compus din mosc si note elegante lemnoase.
Toy 2

Toy 2,  parfumul feminin Moschino vine intr-un flacon cu de sticla, transparent, cu un finish opac si un design unic in forma de ursulet.

Capacul flaconului este intruchipat de capul unui ursulet ce poarta la baza un detaliu auriu, care ii ofera o atingere sofisticata.

Parfumul este vivace si proaspat, compus din acorduri de mar Granny Smith, magnolie, petale de iasomie, mandarina si bujor, atinse in final de o nota de mosc si lemn de santal.

 

CHEAP & CHIC

Cheap and Chic de la Moschino, un parfum la fel de intens precum o aventură. Un buchet feminin și cald care evocă emoția sinceră. Un tip de îndrăzneală naturală, un șarm conținut. Ea este efervescentă și colorată.

Note de vârf: heliotrop, ambră cenușșie, vetiver

Note de mjloc: trandafir, frezie, agrișe

Note de bază: anason stelat, portocală

Cantitate: 30,50, 100 ml Disponibil în:Sephora, Douglas, Marionnaud, Kendra

I LOVE LOVE

I Love Love este un parfum foarte optimist, ce debordează de iubire, lumină și culori intense.

Note de vârf: citrice, fructe roșii

Note de mijloc: lăcrămioare, trandafir cu aromă de ceai, scorțișoară

Note de bază: mosc, cedru, note lemnoase

Cantitate: 30,50, 100 ml Disponibil în:Sephora, Douglas, Marionnaud, Kendra

PARFUMURI UNISEX
Toy Boy
 Toy Boy reinterpreteaza eleganta, adaugandu-i o atingere ironica. El se adreseaza unei persoane dinamice, entuziaste si pasionate, careia nu ii este teama sa-si dezvaluie latura tandra si jucausa. Toy Boy reprezinta un joc incitant al codurilor care se cer a fi reevaluate si eliberate.
Un sarut intens ce reflecta energia si intensitatea persoanei moderne care se lasa curprinsa de tandrete atunci cand situatia o cere. Parfumul Moschino Toy Boy este compus din ingrediente inovative, de calitate premium si din note delicioase ce reflecta latura jucausa si seducatoare a ursuletului de plus, a carui imbratisare creeaza dependenta.
Copyright 2024 Niran Co Products