Iroha Nature

Iroha Nature

MASTI DE FAŢĂ
Tissue Face Mask Moisturizing Aloe Vera + Hyaluronic Acid

Masca pentru fata pe suport textil, infuzata cu Aloe Vera si Acid Hialuronic-serum ce ajuta la refacerea barierei hidro-lipidice a tenului datorita ingredientelor sale ce mentin hidratarea la nivelul tenului. Astfel tenul devine mai luminos. Masca este infuzata cu 23 ml de serum activ. EFECT INSTANT. Rezultate profesionale in doar 15 minute.

Tissue Face Mask Anti-Wrinkles Q10 + Hyaluronic Acid

Masca pentru fata pe suport textil imbogatita cu coenzima Q10 si Acid Hialuronic serum, ajutand la diminuarea liniilor si a ridurilor fine, imbunatatind elasticitatea si nivelul de hidratare al pielii. Masca este imbogatita cu 23 ml de serum activ. Efect Instant. Efect Profesional in doar 15 minute.

Tissue Face Mask Brightening Vitamin C +Hyaluronic Acid

Masca pentru fata pe suport textil imbogatita cu Vitamina C si serum din Acid Hialuronic, hraneste in profunzime tenul conferindu-i stralucire, hidratare, luminozitate si uniformizand nuanta tenului. Masca pentru fata imbogatita cu 23 ml de serum. Efect instant,  rezultate profesionale in doar 15 minute.

Cotton Face &Neck Mask Pearl-Firming

Masca pentru fata si gat pe suport textil 100% fabricat din bumbac. Imbogatita cu extract din Perle si serum Acid Hialuronic. Imbunatateste elasticitatea si tonusul pielii, redandu-i fermitatea naturala. Masca contine 30 ml de serum activ. Efect instant si rezultate profesionale in doar 15 minute.

Cotton Face &Neck Mask Argan-Regeneration

Masca pentru fata si gat pe suport textil 100% fabricat din bumbac, imbogatita cu extract din Ulei de Argan si serum Acid Hialuronic . Ideala pentru tenul matur, hidrateaza in profunzime, conferind pielii elasticitate si luminozitate. Masca contine 30 ml de serum activ. Efect instant si rezultate profesionale in doar 15 minute.

Cotton Face &Neck Mask Anti-age-Collagen

Masca pentru fata cu efect anti-age pe suport textil fabricat din 100% bumbac. Imbogatita cu Colagen si Acid Hialuronic serum, ce previne imbatranirea prematura a pielii. Tenul capata un aspect  elastic, luminos, hidratat. Masca contine 30 ml de serum. Efect instant, rezultate profesionala in doar 15 minute.

Eyes & Lips Pads Anti-age-Collagen

Plasturi  cu hidrogel pentru zona buzelor si zona de contur a ochilor. Imbogatiti  cu Retinol, Niacinamide, Colagen Marin , Alantoina. Confera tesuturilor hidratare intensa, previne imbatranirea prematura, regenereaza pielea.

Eye pads Vitamin C-Anti fatigue

 

Plasturi cu hidrogel pentru zona de contur a ochilor imbogatiti cu Vitamina C, A, B3 si  E ce minimizeaza semnele de oboseala, hidrateaza intens zona si uniformizeaza nuanta pielii. Tratament profesional la tine acasa! Se recomanda depozitarea plasturilor in frigider pentru un efect revitalizant intens.

MĂŞTI DETOX
Black Tissue Facial Mask Detox- Charcoal

Masca pentru fata pe suport textil cu efect de detoxifiere, ideala pentru tenul mixt sau gras, imbogatita cu Carbune activ, Acid Hialuronic, extract din fructe. Ajuta la detoxifierea si purificarea tenului, conferindu-i acestuia luminozitate, hidratare, purificare. Masca imbogatita cu 23 ml de serum. Efect instant in doar 15 minute.

Cleansing Strips Black Heads-Detox

Plasturi pentru zona nasului imbogatiti cu Carbune activ si extract din Hammamelis. Ajuta la inlaturarea punctelor negre si a impuritatilor, lasand pielea curata, luminoasa.

Black Peel-off Mask Charcoal-Detox

Masca pentru fata cu efect exfoliant, detoxifiant. Imbogatita cu Carbune si extract din fructe. Ideala pentru zona T, ajuta la inlaturarea punctelor negre, minimizeaza aspectul porilor, inlatura impuritatile conferind tenului luminozitate si curatare.

MĂŞTI PENTRU MÂINI
Hands and Nails Gloves Treatment Anti age-Pearl

Masca- manusa pentru maini si unghii imbogatita cu extract din perle si extracte din 16 fructe si flori, Vitamina E si Urea. Ajuta la regenerarea pielii si la hidratarea intensa a pielii de pe maini. Designul manusii ajuta la crearea unui efect de sauna  cu actiune de hidratare intensa in doar 15 minute. Se recomanda uitilizarea mastii o data pe saptamana.

Hands and Nails Gloves Treatment Regenerating-Peach

Masca-manusa regeneranta pentru maini si unghii imbogatita cu serum din Piersica, 16 extracte din flori , Urea, Vitamina E. Ideala pentru pieleauscata, crapata. Designul manusii ajuta la crearea unui efect de sauna cu actiune de hidratare intensa in doar 15 minute. Se recomanda utilizarea mastii o data pe saptamana.

Hands and Nails Gloves Treatment Nourishing - Argan

Masca-manusa hidratanta pentru maini si unghii, imbogatita cu Ulei din Argan si Unt de Shea, 16 extracte naturale. Ideala pentru pielea crapata, deshidratata. Designul manusii ajuta la crearea unui efect de sauna cu actiune de hidratare intensa in doar 15 minute. Se recomanda uitilizarea mastii o data pe saptamana.

MĂŞTI PENTRU PICIOARE
Foot Mask Socks Repairing -Peach

Masca-soseta pentru picioare si unghii cu efect de regenerare. Imbogatita cu serum din Piersica, extracte din 17 fructe si flori, Acid Salicilic, Urea si Vitamina E. Efect instant, rezultate profesionale in doar 15 minute. Special creeata pentru pielea foarte deshidratata. Designul sosetei ajuta la crearea unui efect de saunacu actiune intensa de hidratare  in doar 15 minute. Se recomanda utilizarea mastii o data pe saptamana.

Foot Mask Socks Nourishing -Argan

Masca-soseta pentru picioare si unghii imbogatita cu Ulei din Argan, Unt de Shea, 16 extracte naturale ce ajuta la hidratarea intensa a pielii.Designul sosetei ajuta la crearea unui efect de sauna cu actiune intensa de hidratare  in doar 15 minute. Se recomanda uitilizarea mastii o data pe saptamana.

MASCĂ PENTRU PĂR
Hair Mask-Sauna Repair Argan

Masca-turban pentru par imbogatita cu Ulei din Argan, Complex de Aminoacizi ce ajuta la repararea, hranirea si regenerarea fibrei capilare in doar 15/20 minute.  Se recomanda utilizarea mastii o data pe saptamana.

GAMA HERB
Nourishing Face Cream-Cannabis Seed Oil

Crema pentru fata hranitoare cu extract din Cannabis si Unt de Shea ce ajuta la hidratarea intensa si repararea pielii, mentinandu-i nivelul de hidratare si flexibilitate.

Foot Mask Socks -Cannabis Seed Oil

Masca-sosete pentru picioare si unghii imbogatita cu Ulei din Seminte de Cannabis, Ginseng rosu ce hidrateaza si regenereaza in profunzime. Se recomanda utilizarea mastii o data pe saptamana. Designul inovator al mastii confera un efect de sauna, maximizand efectele benefice asupra pielii.

Hands & nails Gloves Mask - Cannabis Seed Oil

Masca-manusa  pentru maini imbogatita cu Ulei din Seminte de Cannabis, Unt de Shea, Ginseng Rosu si Aloe Vera, ce ajuta la hidratarea si repararea intensa a tesutului. Designul mastii creeaza un efect de sauna, ajutand ingredientele active sa patrunda in tesut. Se recomanda utilizarea mastii o data pe saptamana.

Hand Cream-Cannabis Seed Oil

Crema pentru maini imbogatita cu Ulei din Seminte de Cannabis, Unt de Shea. Pentru uz extern. A nu se aplica pe pielea ranita sau iritata. A nu se lasa la indemana copiilor.

Sleeping Night mask-cream Cannabis Seed Oil

Masca de fata pentru noapte, imbogatita cu Ulei din Seminte de Cannabis, Acid Hialuronic, Vitamina C. Modalitate de utilizare: Se aplica seara pe tenul curat, intr-un strat generos. Se lasa sa actioneze pe timpul noptii, se inlatura de dimineata cu ajutorul unui disc demachiant. Pentru uz extern. A nu se aplica pe tenul iritat sau ranit. A se evita contactul cu ochii. A nu se lasa la indemana copiilor.

 

Tissue Mask-Cannabis Seed Oil

Masca pentru fata pe suport textil imbogatita cu extract de Ulei din Seminte de Cannabis, Musetel si Acid Hialuronic ce ajuta la hidratarea intensa a pielii, regenerand-o si calmand-o.

ÎNGRIJIRE MASCULINĂ
Eye Pads Men Vitamin Complex-Anti fatigue

Plasturi cu hidrogel pentru zona de contur a ochilor imbogatiti cu Vitamina C, A, B3 si  E ce minimizeaza semnele de oboseala, hidrateaza intens zona si uniformizeaza nuanta pielii. Tratament profesional la tine acasa! Se recomanda depozitarea plasturilor in frigider pentru un efect revitalizant intens.

Tissue Face Mask Men Hydra Vital-Vitamin complex

Masca pentru fata pe suport textil pentru barbati, imbogatita cu Vitamina C, Vitamina B, Acid Hialuronic-serum, ce ajuta la revitalizarea tenului deshidratat, minimizand liniile de expresie. Masca pentru fata contine 23 ml de serum activ. Efect imediat, profesional in doar 15 minute.

Copyright 2023 Niran Co Products