wet n wild®

The Go-to destination for color

wet n wild®

The Go-to destination for color

Wet n Wild este un brand de beauty curajos care militează împotriva cruzimii față de animale, recunoscut de fiecare femeie care este la curent cu trendurile și care își dorește să se exprime liber. Este bazat pe 30 ani de experiență și pe promisiunea calității la prețuri accesibile. Wet n Wild creează o experiență unică a ritualului de înfrumusețare în cadrul industriei cosmetice pentru femei, adresându-se tutuor vârstelor, etniilor, nuanțelor pielii și statutului economic: urmează întotdeauna trendurie în materie de nuanțe, este lider în ceea ce privește designul ambalajelor și un pionier în materie de formule și texturi.

 

TEN
COVER ALL PRESSED POWDER

Această formula aerată și delicată oferă un aspect neted și radiant ce rezistă un timp îndelungat. Micro-particulele sale reflectorizante aderă cu ușurință pe piele, în timp ce reduc luciul inestetic și oferă confort pe toată durata zilei.

Disponibil în : Kendra, Carrefour, Auchan, Emag

COVERL ALL FACE PRIMER

Acest primer miraculos poate fi utilizat pe toată suprafața tenului pentru a diminua aspectul porilor, pentru a umple liniile fine și ridurile, pentru a uniformiza nuanța pielii, a preveni migrarea fondului de ten și pentru a lumina tenul, oferindu-i o culoare vibrantă ce rezistă pe toată durata zilei. Magic!

Disponibil în: Kendra, Carrefour, Auchan, Emag.

COVERALL CREAM FOUNDATION

Acest produs de machiaj cu textură cremoasă se întinde uniform și rezistă pe toată durata zilei, iar formula sa perfecta și ușoară are o acoperire medie spre mare ce uniformizează nuanța tenului și corectează impefecțiunile. Pudrele cu putere de absorbție elimină sebumul în exces, oferind un finish mat satinat.

Disponibil în: Kendra, Carrefour, Auchan, Emag

COVERLALL CONCEALER PALETTE

Să jonglăm cu nuanțele! Aceste texturi corectoare dispuse în cerc conțin toate elementele de care ai nevoie pentru a masca orice imperfecțiune a tenului. Această paletă este pensula de care ai nevoie pentru a colora, iar tenul tău este pânza!

Disponibil în: Kendra, Carrefour, Auchan, Emag

BUZE
MEGALAST LIPCOLOR

Acest produs este Magnum Opus al rujurilor- este singurul lucru de care ai neapărat nevoie atunci când participi la o petrecere de tip cocktail sau la un eveniment black tie. Acest ruj ce rezistă 4 ore oferă un finish semi-mat și cremos cu o singură aplicare. Se aplică ușor, are o culoare bogată și catfelată ce nu se strânge și nu migrează.

Disponibil în: Kendra, Carrefour, Auchan, Emag

MEGA SLICK BALM STAIN

Acesta este rujul perfect pentru tine! Acum îți poți revitaliza buzele cu o singură aplicare. Este un produs care te ajută să obții aspectul dorit în cel mai scurt timp. Acest balsam se întinde ușor pe buze în timp ce le hrănește într-un mod delicat.

Disponibil în: Kendra, Debenhams, Carrefour, Auchan, Emag

SILK FINISH LIPSTICK

Formula acestui ruj conține vitaminele A și E și aloe vera; are o culoare bogată și învăluie buzele într-un strat de mătase.

Disponibil în: Kendra, Carrefour, Auchan, Emag

COLOR ICON LIPLINER

Această formulă bogată, cremoasă se întinde ușor precum mătasea și oferă o culoare intensă care nu migrează, astfel încât vei avea mereu un contur al buzelor definit.

Disponibil în: Kendra, Debenhmas, Carrefour, Auchan, Emag

 

OCHI
COLOR ICON GLITTER SINGLE

Accentuează-ți look-ul cu aceste farduri de pleoape strălucitoare! Fiecare fard conține particule strălucitoare îndrăznețe și intense care nu se strâng în pliul pleoapei. Această bază cremoasă conține aloe și ulei de cocos, ingrediente care hidratează pielea, nu usucă, se aplică ușor și rezistă un timp îndelungat.

Disponibil în: Kendra, Carrefour, Auchan, Emag

COLOR ICON KHOL LINER PENCIL

Aceste linere ce rezistă 12 ore au o culoare hiper-pigmentată și o textură netedă și cremoasă, fiind destul de versatile încât să te ajute să obții look-ul dorit. Aceste calități îl fac foarte dorit de celebrități și de make-up artiști.

Disponibil în: Kendra, Carrefour, Auchan, Emag

MAX FANATIC MASCARA

Volum și alungire instant cu aplicatorul unic, subțiat pe o parte pentru a amplifica aspectul genelor exterioare. De 8 ori volum, de 8 ori curbare și gene cu 35 % mai lungi care te vor transforma într-un adevărat fan!

Disponibil în: Kendra, Carrefour, Auchan, Emag

COLOR ICON EYESHADOW TRIO

Acest trio de nuanțe elimină toate îndoielile legate de crearea unui machiaj perfect. Fiecare nuanță complementară are gravat pe ea”pleoapă” , „pliul pleoapei” sau”arcadă” pentru a te ghida în procesul de aplicare. Acestei formule hiper-pigmentate, cu rezistență îndelungată se bazează pe o tehnologie a siliconului ce asigură un finish satinat și împiedică strângerea fardului în pliul pleoapei.

Disponibil în: Kendra, Carrefour, Auchan, Emag

ULTIMATE BROW KIT

Hello! Este un mini kit de sprâncene într-un ambalaj micuț, potrivit pentru poșetă. Acest set de cinci piese include elementele esențiale pentru conturarea, netezirea, definirea și menținerea sprâncenelor perfecte.

Disponibil în: Kendra, Carrefour, Auchan, Emag

Color Icon Glitter Single

Evidențiază-ți look-ul cu aceste farduri de pleoape strălucitoare! Fiecare fard mono conține particule strălucitoare ce nu se strâng în pliul pleoapei. Această bază cremoasă conține aloe și ulei de cocos, ingrediente ce hidratează pielea, nu usucă, se aplică ușor și rezistă un timp îndelungat.

Disponibil în: Kendra, Carrefour, Auchan, Emag

 

UNGHII
WILD SHINE NAIL POLISH

Produsul vedetă! Wet n Wild s-a lansat în 1979 cu acest lac de unghii unic ce a devenit unul dintre produsele noastre best-seller. Acest produs este disponibil în toate culorile, texturile și efectele pe care ți le poți imagina: cremă, nuanțe metalice, sclipici, absolut orice!

Disponibil în: Kendra, Carrefour, Auchan, Emag

ONE STEP WONDER NAIL GEL

Wonder Gel! Prima formulă cu efect de gel care nu necesită un top coat și se usucă fără ajutorul lămpii. Acest lac de unghii este pe cale să devină supereroul manichiurii tale. Oferă o culoare ce durează până la două săptămâni și un aspect strălucitor obținut într-un singur pas simplu.

Disponibil în: Kendra, Debenhams, Carrefour, Auchan, Emag.

Copyright 2023 Niran Co Products