Vita Liberata

BRONZ LUXURIANT

Vita Liberata

BRONZ LUXURIANT

Înființat în 2003, brandul Vita Liberata s-a definit încă de la început ca alternativa perfectă la metodele de bronzare agresive cu pielea.A creat primul autobronzant fără miros în anul 2007 și din acel moment tehnologia Odour Remove stă la baza tuturor produselor din gamă. Sănătatea și frumusețea pielii este prioritară pentru Vita Liberata, de aceea produsele lor nu doar colorează pielea într-un mod natural și organic, ci o hidratează și o îngrijesc pe termen lung.

 

AUTOBRONZANT PENTRU FAȚĂ ȘI CORP
BODY BLUR

Body Blur este un produs de “machiaj” pentru corp care oferă pielii un finish perfect și reduce aspectul imperfecțiunilor (mici cicatrici sau vase de sânge vizibile). Pielea ta arată perfect și capătă o nuanță naturală de bronz.

Exclusiv în Sephora.

 

SELF TANNING GRADUAL LOTION

Această loțiune te ajută să obții un bronz gradual. Este ideal pentru hidratarea zilnică a pielii și oferă o strălucire arămie subtilă . Este perfect pentru pielea uscată, sensibilă și matură. Acest autobronzant natural poate fi aplicat pe ten și pe corp.

Exclusiv în Sephora

 

SELF TANNING TINTED LOTION

Fabulous Self Tanning Tinted Lotion este o loțiune intens hidratantă ce colorează pielea într-o nuanță arămie naturală ce se transformă într-un bronz de durată în decurs de 4-8 ore de la aplicare. Acest produs de autobronzare poate fi folosit atât pe ten, cât și pe corp.

 

2-3 WEEKS PHENOMENAL TAN LOTION

O loțiune ce hidratează și colorează tenul și corpul, oferind pielii un bronz cu efect natural ce se intensifică în decurs de 4-8 ore de la aplicare. Tehnologia pHenO2 garantează un rezultat de durată. Te poți bucura de un bronz strălucitor, organic până la 2-3 săptămâni. Acest produs organic de autobronzare este perfect pentru ten și corp.

 

2-3 WEEKS PHENOMENAL TAN MOUSSE

O spumă colorantă ce se absoarbe rapid în piele, oferind un bronz cu efect natural ce se intensifică în 4-8 ore de la aplicare și durează până la 2-3 săptămâni. Acest produs organic de autobronzare poate fi aplicat atât pe ten, cât și pe corp.

Exclusiv în Sephora.

 

MACHIAJ
TRYSTAL PRESSED SELF TANNING BRONZING MINERALS

Trystal Pressed Self Tanning Bronzer este prima pudră autobronzantă din lume. Oferă o acoperire minerală și un bronz subtil , de durată. Această pudră compactă este perfectă pentru călătorii și pentru a obține un bronz ușor și practic oriunde te-ai afla. Formula sa unică interacționează cu fondul tău de ten lichid sau cu produsul hidratant aplicat ca bază, oferind o nuanță arămie subtilă. Îți permite să obții gradual un bronz de durată. Acest produs organic poate fi aplicat pe ten și pe corp.

Exclusiv în Sephora

 

PRODUSE CU SPF
PASSION FLOWER & ARGAN DRY OIL SPF 25

Uleiul uscat cu SPF 25 poate fi folosit pe ten, corp și păr. Are o formulă hidratantă și non-grasă care lasă pielea moale, netedă și hidratată în timp ce o protejează și o repară. Hidratează fără a lăsa un finish uleios, se absoarbe instant fără a lăsa urme pe piele și combate semnele de îmbătrânire. Este perfect pentru tenul mixt si gras.

 

Copyright 2023 Niran Co Products