ATKINSONS LONDON

ATKINSONS LONDON

Celebrarea a 200 de ani de parfumerie de lux.

Brandul Atkinsons a fost înființat la Londra în 1799 de James Atkinson.
Casa de parfumuri și emblema sa, ursul, au devenit ulterior parfumierul oficial al
Curții Regale a Angliei și a celei mai aristocratice și exclusiviste clientele din întreaga lume.
Bazându-se pe 200 de ani de excentricitate engleză, stil și maniere impecabile,
Atkinsons dezvăluie acum un nou secol al parfumeriei de lux.

PARFUMURI
Mint &Tonic Eau de Parfum

Un miros extraordinar de versatil ce debordează de prospețime și ridică instant moralul.
Ușor ca aerul, asemenea unui skateboard ce depășește ușor obstacolele.

Explozia de mentă proaspă zdrobită se disipează într-un
briza melodică de note florale și de plante-citrice.
Mandarina luminoasă, lime-ul și ghimbirul se amestecă
cu tonurile delicate, de pământ ale moscului și lemnului de cedru.
Un parfum strălucitor, proaspăt și senzual care evocă instantaneu optimismul verii.
Disponibil în Douglas.

41 Burlington Arcade Eau de Parfum

Numit și dedicat locației 41 Burlington Arcade, el însuși un imn contemporan adus rafinamentului englez, parfumul este cel mai recent membru al colecției istorice Emblematic.

Centrat în jurul lemnului dulce și a accentelor sale senzuale, dulci-amărui, compoziția a fost sublimată prin
note de piper roz din Insula Reunion, Frunze de dafin din Dominica și Patchouli indonezian. Note transparente florale
au fost adăugate pentru a oferi prospețime și vioiciune.
Individualitatea îndrăzneață și farmecul acestui parfum unisex întruchipează perfect spiritul eclectic al Mayfair-ului de astăzi.
Disponibil în Douglas.

44 Gerrard Street Eau de Colognie

44 STRADA GERRARD
Un amestec neconvențional de eucalipt revigorant, lămâie verde proaspătă și ulei esențial de ghimbir picant – o inimă compusă din iasomie, note luminoase de orhidee și trandafir – o bază cu note de chihlimbar și lemn.

Această fermecătoare colonie sărbătorește locația primului magazin Atkinsons 1799, locul în care au fost create produsele și etica brandului, strada Gerrard 44.

44 Gerrard Street este un parfum sofisticat, proaspăt, care îmbogățește compoziția clasică a coloniei și întruchipează perfect eforturile continue ale Atkinsons de a crea produse durabile și ecologice.
Disponibil în Douglas.

Tulipe Noire Eau de Parfum

Sofisticat și misterios de seducător, Tulipe Noire este parfumul iubirii divine. Acest parfum încântător îl învăluie pe cel care îl poartă într-o aromă rafinată și impecabilă care transcende timpul și spațiul.
Celebrându-și predecesorul, noul Tulipe Noire combină în mod curajos esența captivantă a noilor elemente incitante. Note de coriandru picant, cald și bergamotă proaspătă se împletesc cu o inimă florală albă de iasomie prețioasă și tuberoză. Cocktailul îmbătător culminează cu un amestec fascinant. Un acord senzual de ambrox elegant, lemn de santal cremos, cedru cald și mosc luminos, creează un siaj extraordinar de fascinant. Amestecul răcoritor, lemnos floral al Tulipe Noire depășește toate așteptările.
Disponibil în Douglas.

Oud Save The King Eau de Parfum

Oud Save the King este la fel de carismatic și extravagant de elegant asemenea Prințului moștenitor care l-a inspirat. Bergamota Earl Grey proaspăt infuzată și irisul oferă luminozitate acordului de oud. În continuare, acesta este atins de nota de piele de căprioară și de esența lemnoasă. Un dialog sclipitor între aromele hieratice ale Angliei și Orientului, Oud Save the King este un parfum de lux ce se potrivește unei posturi drepte, solemne.
Disponibil în Douglas.

Oud Save The Queen Eau de Parfum

O Seherezada ce debordează de farmec oriental şi de subtilitatea engleză, Oud Save the Queen este la fel de captivant ca farmecul hollywood-ian care i-a inspirat creația.
Aroma fascinantă de oud este sublimată prin petalele albe rafinate de Iasomie și floare de portocal la care se adaugă
note de bergamotă Earl Grey și cuișoare.
Un parfum maiestuos al frumuseţii suverane, destinat să ne ofere farmec, o bijuterie preţioascată a iubirii absolute.
Disponibil în Douglas.

The Other Side of Oud Eau de Parfum

Casa este mândră să prezinte o nouă și magistrală interpretare a viziunii unice a prințului Hussein în parfumul încântător, “The Other Side Of Oud”.

“The Other Side Of Oud” dezvăluie latura neașteptă a notei deoud. Acest parfum explorează contrastul dintre fațetele intense și cele proaspete ale oudului. Inspirați de cafeaua din Cardamom din Orientul Mijlociu, parfumerii au imaginat acest Oud precum o infuzie de note lemnoase.

Cocktailul picant din notele de vârf este organizat sub forma unei întâlniri surprinzătoare între scorțișoară caldă, cardamom proaspăt și ghimbir suculent. Inima dezvăluie o latură înfloritoare a Oud-ului sub forma unui buchet compus din geranium și flori de cafea. Baza este la fel de vibrantă precum cafeaua prăjită și la fel de delicată precum absolutul de vanilie.
Disponibil în Douglas.

Copyright 2024 Niran Co Products