Collistar

Made in Italy

Collistar

Made in Italy

Tipic italienesc, inovativ și întodeauna implicat în cercetare, de peste 13 ani Collistar a fost cel mai bine vândut brand de cosmetice în parfumerii. Un rezultat excepțional bazat pe o abordare științifică și pe utilizarea celor mai noii tehnologii, combinate cu pasiunea italienească pentru creativitate, calitate și frumusețe, împreună cu o atenție permanentă pentru raportul calitate-preț l-au transformat într-un brand top-end pe care ți-l poți permite.

Body
ANTICELLULITE THERMAL CREAM

Tratament cu acțiune dublă: luptă împotriva celulitei și oferă fermitate țesuturilor, această cremă are la bază o formulă ce combină șase tipuri diferite de alge de mare, apă termală și un superconcentrat de fito-extracte cu rol în fermitate.

Disponibil în: Sephora, Douglas

 

CRYO-GEL ANTICELLULITE

Cercetările Collistar au ca rezultat o sinergie între aromaterapie și tratamentele crio-cosmetice (din greacă ‘kryos’= rece) pentru a lupta împotriva celulitei. Acest gel revoluționar combină efectele aromaterapiei cu uleiuri esențiale pure și eficacitatea unei formule avansate intensificate de efectul rece care stimulează microcirculația.

Disponibil în: Sephora, Douglas.

 

TALASSO SCRUB

Acțiunea sinergică a sării de mare, trestiei de zahăr, uleiurilor esențiale și condimentelor oferă toată plăcerea și beneficiile talassoterapiei și aromaterapiei, în timp ce mixul de fito-extracte cu proprietăți lipolitice și de drenaj luptă împotriva retenției de apă și ajută la modelarea corporală.

Disponibil în: Sephora, Douglas.

PURE ACTIVES ANTICELLULITE CAPSULES

Collistar se află de o perioadă lungă de timp în fruntea procesului de cercetare în domeniul cosmeticii și după succesul incredibil înregistrat de linia de față Pure Actives a creat un tratament corporal ce combină două dintre cele mai eficiente ingrediente împotriva celulitei într-o singură doză de capsule- gelatină care garantează eficacitatea și puritatea produsului.

Disponibil în: Sephora, Douglas.

ANTICELLULITE* SLIMMING

Combate celulita și remodelează trupul în timp ce dormi. Departamentul de cercetare Collistar a creat primul tratament anticelulitic ce acționează pe parcursul nopții- un produs special și inovativ cu efect dublu: slăbire și combaterea celulitei.

Disponibil în: Sephora, Douglas.

Hair
5 IN 1 SUBLIME DROPS

Un produs extraordinar, 5 tratamente diferite pentru 5 rezultate diferite:strălucire, hrănire, protecție, reparare, acțiune anti-electrizare. O combinație unică de 5 uleiuri vegetale prețioase și vitamina E, Sublime Drops este un aliat valoros în ceea ce privește sănătatea și frumusețea părului tău.

Disponibil în: Sephora,Douglas

SUBLIME OIL-SHAMPOO

Un șampon ultra-delicat ce combină vitamina E și 5 tipuri de uleiuri vegetale prețioase, extract de chamomile și proteină hidrolizată hidratată din grâu. Formula sa se bazează pe substanțe de curățare delicate care nu vor altera echilibrul hidrolipidic al părului tău.

Disponibil în: Sephora, Douglas

 

 

SUBLIME OIL-MASK

Mai mult decât o mască de păr: un tratament multi-funcțional ce conține vitamina E și 5 uleiuri vegetale prețioase combinate cu acid lactic ce netezește firul de păr.

Disponibil în: Sephora, Douglas

Skin
HYALURONIC ACID

Datorită abilității sale incredibile de absorbție și retenție a unei cantități mari de apă, acidul hialuronic are un rol-cheie în menținerea nivelului optim de hidratare al țesuturilor. De asemenea, se comportă asemenea unui liant celular, ajutând la menținerea fermității și aspectului neted al pielii.

Disponibil în Sephora, Douglas.

Sun
SUPERTANNING WATER MOISTURIZING ANTI-SALT WITH ALOE MILK

 

Această invenție revoluționară a brandului Collistar, un produs cu adevărat iconic, a fost îmbunătățită, oferindu-i-se o textură mai plăcută și o formulă mai performantă ce combină extractul distilat de hammamelis și laptele de aloe cu proprietăți nutritive și antioxidante. Acest produs nu are factor de protecție și nu protejează pielea împotriva arsurilor solare.

Disponibil în Sephora, Douglas.

BODY-LEGS MAGIC DROPS

După succesul produsului revoluționar Magic Drops pentru ten, a fost creat un omonim dedicat special corpului și picioarelor. Cu doar câteva picături, pielea capătă ca prin magie, în mai puțin de o oră, un bronz intens.

Disponibil în: Sephora, Douglas.

PROTECTIVE TANNING CREAM SPF 15

Această cremă protejează pielea împotriva deshidratării provocate de sare și vânt. Formula sa, bogată în vitamina E, glycerol și ulei de gălbenele și alună, garantează un efect anti-age, hidratând și hrănind intens pielea. Se absoarbe rapid și oferă pielii un aspect proaspăt și suplu chiar și după multe ore de expunere la soare.

Disponibil în: Sephora, Douglas.

GLOBAL ANTI-AGE PROTECTION TANNING FACE CREAM

O formulă de ultimă generație care protejează ADN-ul celular, previne formarea ridurilor și petelor cauzate de expunerea la soare, netezește și regenerează pielea, garantând un bronz rapid și radiant. Conține complexul inovativ Ultrasomes® care produce enzime cu rol de protecție a ADN-ului împotriva daunelor provocate de expunerea la soare.

Disponibil în: Sephora, Douglas.

 

SUPERTANNING DRY OIL

O formulă ușor de folosit care asigură un bronz rapid și o piele catifelată. Fiind bogată în vitamina E și uleiuri de gălbenele, alună, sâmburi de caise, morcov și coajă de nucă, hrănește și hidratează pielea, oferindu-i un aspect moale și catifelat. Datorită texturii sale speciale care se absoarbe rapid și nu lasă urme poate fi aplicat chiar și pe păr pentru a-l proteja de soare și de efectele nocive ale sării.

Disponibil în: Sephora, Douglas.

CONCENTRATED SUPERTANNING UNGUENT

Acest produs îmbină Unipertan-ul cu uleiul de morcov și coajă de nucă pentru a spori la maxim capacitatea de bronzare a pielii. Nu are factor de protecție, dar este bogat în uleiuri vegetale, ceară pură de albine și vitamina E cu proprietăți excelente anti-age. Are efect hrănitor, hidratează și redă elasticitatea pielii.

Disponibil în: Sephora, Douglas.

Uomo
SENSITIVE SKINS AFTER-SHAVE

Are o formulă delicată, fără alcool care asigură confort maxim pielii sensibile predispuse la iritații provocate de bărbierit. Neutralizează efectul agresiv al lamei de ras și calmează imediat pielea, diminuând roșeața și iritațiile din urma bărbieritului.

Disponibil în: Sephora, Douglas.

 

TONING SHOWER GEL

Formula sa conține panthenol și substanțe dermo-purificatoare ultra-delicate, precum și proteine din germeni de grâu, cunoscute pentru calitățile hidratante, nutritive și tonifiante. Aplicat pe piele în timpul dușului, acest gel se transformă într-o spumă delicată, având o acțiune intensă de tonifiere.

Disponibil în Sephora, Douglas.

PERFECT ADHERENCE SHAVING FOAM

Această spumă de ras garantează un bărbierit perfect și un tratament pentru țesuturi. Bogată, delicată și cremoasă, este ușor de aplicat și are o aderență perfectă, permițând lamei de ras să alunece ușor pe întreaga suprafață a pielii.

Disponibil în: Sephora, Douglas.

PURE ACTIVES HYALURONIC ACID

Hyaluronic Acid Pure Active pentru bărbați beneficiază de proprietățile hidratante ale acestei substanțe prețioase. Rezultatele sunt progresive și vizibile. Pe lângă faptul că îmbunătățește fermitatea tenului, acest produs diminuează semnele deshidratării și ridurile, având efect de lifting. Terstat dermatologic. Nu conține paabeni și coloranți.

Disponibil în: Sephora, Douglas.

Collistar Anti Hair Loss Reinforcing Shampoo

Pentru a fi eficient, tratamentul împotriva căderii părului trebuie să înceapă din momentul spălării. Acest șampon, are efecte maxime împreună cu Anti-Hair Loss* Reinforcing Lotion; pregătește părul și scalpul pentru tratament, sporind eficacitatea loțiunii.

Datorită formulei sale speciale, acest șampon are efect dublu:

-curăță delicat părul și scalpul, oferind firului de păr un aspect moale și strălucitor

-întărește fibra capilară, hrănind firul de păr și oferindu-i elasticitate și vigoare.

Tratament eficient în prevenirea căderii părului.

Disponibil în: Sephora, Douglas

Copyright 2023 Niran Co Products