very-irrestible

Compania NIRAN a fost înființată în anul 1994, având ca principal segment de activitate produsele selective și middle-market și acționând în calitate de distribuitor exclusiv pentru o serie de branduri internaționale importante. Majoritatea brandurilor pe care le reprezentăm, printre care Givenchy, Nina Ricci, Versace, fac parte în continuare din portofoliul nostru, după mai bine de un sfert de secol. În prezent, NIRAN este Distribuitor Oficial și Exclusiv a peste 15 branduri renumite de parfumerie și cosmetice.

VALORI

Timp de peste 20 de ani, NIRAN s-a dedicat unui singur segment de business –INDUSTRIA FRUMUSEȚII-– fiind, mai presus de toate, o pasiune pentru noi. Pasiune pentru ceea ce produsele cosmetice pot aduce atât femeilor cât și bărbaților: fericire și bucurie, bunăstare, încredere în sine și satisfacție. Suntem pasionați de calitatea produselor și serviciilor noastre, de visele consumatorilor noștri și, în aceeași măsură, suntem conștienți că avem o contribuție importantă la creșterii calității vieții consumatorilor.

MISIUNE

Ne-am angajat în acest business pentru a oferi pieței din România branduri internaționale de renume, produse și servicii de calitate și valoare superioară care să îndeplinească și să anticipeze dinamica pieței noastre și a cererii, asigurând că așteptările și aspirațiile Brandurilor, Clienților și Consumatorilor sunt realizate deopotrivă.

Copyright 2024 Niran Co Products