CoSTUME NATIONAL

CoSTUME NATIONAL

Expresia stilului avantgardist şi sofisticat al Casei de modă, parfumurile CoSTUME NATIONAL sunt esenţa spiritului contemporan, urban şi cosmopolit, subliniat de atitudinea puternic recognoscibilă rock’ n’ roll.

Parfumurile senzuale şi bine structurate sunt create folosind cele mai preţioase ingrediente din industrie: obsesia pentru detalii îmbinată cu fineţea şi calitatea produselor made in Italy. Liniile pure şi senzuale ale sticlelor create de Ennio Capasa sunt un tribut adus lumii artei şi designului de la care brandul îşi inspiră abordarea minimalistă şi inconfundabilă. Sinteza influenţelor stilistice eclectice, Costume National Scents sunt creaţii unice şi atemporale, definite de un caracter distinct şi rafinat.

PARFUMURI
21 Eau de parfum

Bazat pe armonia dintre cele mai pure elemente, acest parfum se deschide in mod neobisnuit prin acorduri de sofran si lapte. Luminozitatea florii albe de portocal se impleteste perfect cu notele misterioase ale lemnului de casmir, ambra, mosc si accente subtile de vanilie, labdanum, lemn de cedru.

Note: Lapte, Sofran, Floare de Portocal, Mosc, Vanilie, Lemn de cedru, Ambra, Labdanum.

Disponibil  in Douglas, Marionnaud, Sephora.

Homme Eau de Parfum

Un parfum original, captivant, senzual, fermecator pentru un barbat cu un stil atemporal. Un acord armonios de grapefruit, cardamon si bergamota, cu o surprinzatoare si neobisnuita inima compusa din scortisoara, cimbru si cuisoare. Baza parfumului este enigmatica, imbinand note de patchouli, lemn de santal si labdanum.

Note: Grapefruit, Cardamon, Bergamota, Cimbru, Cuisoare, Patchouli, Lemn de Santal, Labdanum

Disponibil  in Douglas, Marionnaud, Sephora.

I Eau de Parfum

Cald si invaluitor, parfumul “I” CoSTUME NATIONAL intruchipeaza traditia si spiritul Italiei, aducand un omagiu unui simbol universal al calitatii: pielaria Florentina. Parfumul se deschide prin note opulente si condimentate de bergamota, sofran si cimbru. Inima sa este una enigmatica, intensa, compusa din labdanum, geranium si lavanda LMR. Baza parfumului dezvaluie acorduri iconice de piele care exprima eleganta si o personalitate neinfricata.

Note: Bergamota, Sofran, Cimbru
Lavanda LMR, Muscata, Labdanum, lemn de cedru, Ambroxan, Piele

Disponibil  in Douglas, Marionnaud, Sephora.

J Eau de parfum

Delicat si elegant asemenea spiritului japonez, parfumul J CoSTUME NATIONAL este o creatie floral-moscata. Acesta se deschide cu note proaspete si efervescente de neroli, mandarina si lime. Notele de floare de cires, floare de portocal (LMR) si trandafir din inima parfumului dezvaluie luminozitate si blandete, in timp ce notele de baza fermecatoare de lemn de casmir, pulbere de orez si mosc amintesc de profunzimea traditiilor.

Note: Neroli (LMR), Mandarina, Lime
Floare Sakura, Absolut din Flori de Portocal (LMR), Trandafir, Lemn de Casmir, Pudra din Orez, Mosc.

Disponibil  in Douglas, Marionnaud, Sephora.

So Nude Eau de Parfum

O creatie florala picanta, So Nude se deschide cu note de varf de cardamom si chimion, imbratisate de delicatetea florii de neroli. Brusc se face simtita nota de mijloc formata din ylang-ylang, trandafir de Damasc si tuberoza, un amestec feeric prin eleganta si senzualitatea sa. O nota de baza calda compusa din lemn de cedru si lemn de santal intensifica acordul general. Un parfum atemporal care exprima chintesenta si transparenta, feminitatea absoluta.

Note: Cardamon, Chimion, Tuberoza, Ylang-ylang, Trandafir de Damasc, Lemn de Santal, Lemn de Cedru.

 

Disponibil  in Douglas, Marionnaud, Sephora.

Intense Red Edition

SCENT INTENSE intruchipeaza esenta Casei reprezinta esenta casei CoSTUME NATIONAL, avand un spirit rock si un stil sofisticat. INTENSE RED EDITION are o concentratie de parfum de 25%, ce ii confera acestuia un caracter magnetic, intens si intrigant.

Note: ambra, ceai de iasomie, hibiscus, piele, patchouli.

Disponibil  in Douglas, Marionnaud, Sephora.

Scent Eau de Parfum

O imbinare ideala intre subtil si luminos, CoSTUME NATIONAL SCENT este o armonie olfactiva cu note intense de floare de Hibiscus, iasomie si ambra. Un parfum delicat si proaspat in notele de varf, dar care evolueaza treptat intr-un elixir bogat si radiant de floare de Hibiscus, incantator de elegant. Este un parfum dedicat persoanelor care apreciaza notele lemnoase si uscate, dar doresc o experienta olfactiva sofisticata si extrem de chic.

Note: floare de hibiscus, iasomie sambac, trandafir cu accente orientale, ambra, patchouli.

Disponibil  in Douglas, Marionnaud, Sephora.

Scent Intense Eau de Parfum

Magnetic si senzual, parfumul SCENT INTENSE se deschide cu note elegante de flori de Hibiscus si ceai de iasomie, continuand cu o baza punk-rock formata din ambra si note lemnoase. O energie misterioasa, atemporala ce te invaluie in note calde si intense. Un parfum surprinzator, unic, ce creaza dependenta, o declaratie a individualitatii si a seductiei.

Note: ambra, ceai de iasomie, hibiscus, piele, patchouli

Disponibil  in Douglas, Marionnaud, Sephora.

Soul Eau de Parfum

SOUL intruchipeaza esenta CoSTUME NATIONAL. Un parfum cald, senzual, elegant si carismatic. Ingrediente precum piperul roz, acorduri de piele, lemn Oud, ambra gri, vanilie si patchouli dezvaluie culoarea portocalie naturala si frumoasa a parfumului, sarbatorita de luminozitatea si puritatea sticlei iconice.

Note: Piper Roz, Acord de Piele, Oud, Ambra, Patchouli.

Disponibil  in Douglas, Marionnaud, Sephora.

Copyright 2023 Niran Co Products