Dsquared2

Ironic Creativity

Dsquared2

Ironic Creativity

Pasiunea pentru fashion a celor doi frați gemeni Dean și Dan Caten au dus la crearea brandului Dsquared2, creativitatea la puterea a doua. Frații de origine canadiană, originari din Willodale-Ontario au sosit la Milani în 1991 pentru a-și urma pasiunea pentru modă, îndeplinindu-și visul de a pune bazele propriului brand. Visul lor  a fost împlinit în anul 1995 prin lansarea primei colecții Dsquared2 pentru bărbați. Dean și Dan mixează cu ușurință moda cu muzica și arta în cadrul prezentărilor lor, lucru care a atras atenția în această lume fashion.

PARFUMURI FEMININE
2WOOD POUR FEMME

Un parfum care defineste femeia moderna:  senzuala, increzatoare in propriile forte si in personalitatea sa.

Disponibil exclusiv in Kendra beauty cosmetics.

Gama:  30, 50 , 100 ml

PARFUMURI MASCULINE
2WOOD POUR HOMME

Un parfum puternic, distinctiv si masculin pentru un barbat senzual, increzator in propriile forte si  in personalitatea sa.

Disponibil exclusiv in Kendra beauty cosmetics.

Gama: 30, 50, 100 ml

PARFUMURI UNISEX
2WOOD

Un parfum dedicat spiritelor libere, intens si viguros. 2 Wood, parfumul unisex de la Dsquared2, elibereaza o prospetime irezistibila cu accente stralucitoare create de acorduri de citrice pretioase. Notele vibrante ale piperului roz, obtinute prin cele mai avansate tehnologii de extractie prietenoase cu mediul inconjurator se intalnesc cu note lemnoase proaspete si carismatice de pin argintiu, lemn de cedru din Alaska si vetiver. La baza, note de ambra vegetala, mosc si vulcanolide, dezvaluie caracterul inconfundabil, profund si misterios al acestei esente.
Disponibil exclusiv in Kendra beauty cosmetics.

Gama: 30, 50, 100 ml

WOOD ORIGINAL

Wood original,parfumul de la dsquared2, este un proiect conceput in jurul caracteristicilor lemnului – puternic si robust, cu o structura complexa care il face unic si inimitabil – creand un nou parfum, Wood Original, care defineste barbatul contemporan dsquared2:
Senzual, increzator in sine si in personalitatea lui.
Protagonistul acestui parfum se bucura de pasiunile sale si se afla mereu in cautarea noutatii. El isi doreste o esenta sofisticata care sa exprime autenticitatea, profunzimea si pasiunea care il definesc.
Flaconul noului parfum Wood Original este compus din lemn, sticla si aluminiu si are un capac unic din frasin de cea mai buna calitate care este creat bucata cu bucata.
Disponibil exclusiv in Kendra beauty cosmetics.

Gama: 30, 50, 100 ml

Copyright 2023 Niran Co Products