SPA METROPOLE BY GIVENCHY

 

Casa Givenchy este mândră să prezinte primul său spa situat în Monaco, care s-a inaugurat în Februarie 2017 în cadrul prestigiosului Hotel Metropole Monte-Carlo. Proiectat de arhitectul Didier Gomez și superb integrat în acest hotel de lux, noul Spa Metropole by Givenchy întruchipează aceeași filozofie împărătșită de celelalte locații Givenchy: amplasare excepțională, spații de lux, tratatmente sofisticate și sentimentul absolut de plăcere și stare de bine.

Ideal situat în Carré d’Or, la o distanță mică de Casino, Hotel Metropole Monte-Carlo are vedere la Marea Mediterană. Proprietatea somptuoasă în stil Belle Epoque a fost construită în 1889. A fost renovată în totalitate în 2004 de faimosul designer francez Jacques Garcia care a transformat-o într-un palat cu 126 de camere și apartamente ce posedă șarmul mediteranean transpus în spiritul epocii, combinând strălucirea, spiritul sofisticat și senzorialitatea.

Fie că vorbim despre design, confort, gastronomie sau atmosfera de bine pe care o transmite, Hotel Metropole Monte Carlo se află într-o continua căutare a perfecțiunii în ceea ce privește satisfacerea oaspeților săi, bazându-se pe un principiu: rafinament la cel mai înalt nivel. Oferind credit unui stil de viață chic, dar casual, transformă fiecare moment petrecut în hotel într-o experiență de neuitat.

Givenchy Parfums, spiritul unei Case de prestigiu

Fondată în 1952 de către Hubert de Givenchy, Casa Givenchy a creat designuri elegante și unice timp de peste 60 de ani. În 1957, Casa a lansat L’Interdit , un parfum destinat inițial lui Audrey Hepburn, o prietenă apropiată și o muză a designerului. Acest moment a marcat nașterea companiei Givenchy Parfums. Au urmat alte parfumuri importante și cosmetice, culminând cu înființarea liniei de make-up și skincare începând din anul 1989.

Bazându-se pe ingrediente rafinate, parfumurile Givenchy sunt niște clasice atemporale care pun în evidență stilul individual al celui care îl poartă. Fiecare creație oferă o semnătură olfactivă unică care lasă o impresie memorabilă.

Creat de Directorul artistic Givenchy în materie de make-up și culori, Nicolas Degennes, linia Givenchy Le Make Up are o singură misiune: să le ajute pe femei să își evidențieze frumusețea naturală. Cu formule innovative, culori vibrante și amabalaje de inspirașie Couture, Givenchy make-up întruchipează un stil de viață rafinat, dar modern și distinctiv în același timp.

Rezultatul cercetărilor științifice și formulelor avansate, produsele de skincare Givenchy precum Le Sion Noir, Hyra Sparkling și L’Intemporel îmbină senzorialitatea și tehnologia de ultimă generație pentru a întruni nevoile specifice fiecărui tip de piele.

Timp de peste 20 de ani, Givenchy Spas au împărtășit aceeași filozofie: spații excepționale, selectate pentru caracterul lor exlusivist; săli de tratament create pentru a reflecta stilul elegant și distinctiv al Casei; un personal atent selectat și tratamente personalizate concepute ca ritualuri veritabile ale plăcerii.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By signing up, you agree to the Basic Rules, Terms of Service, and Privacy Policy.

Copyright 2024 Niran Co Products