Evenimente, Promotii

Kaz Hiruma, make-up artistul internațional Givenchy

Givenchy a invitat doamnele  la o eperiență unică: un machiaj profesional realizat de Kaz Hiruma, make-up artistul internațional Givenchy.
Cunoscut pentru abilitatea sa de a evidenția frumusețea privirii unei femei, ședințele de make-up ale lui Kaz sunt foarte populare printre doamnele de toate vârstele. Am invitat doamnele în magazinele Sephora  să descopere ultimele produse Givenchy și să se  răsfețe cu o ședință de make-up realizată de make-up artistul Givenchy. La achiziția unui produs Givenchy, ele beneficiau de o sesiune de make-up exclusivă cu Kaz Hiruma sau cu make-up artistul Givenchy, Urania Iovănescu.

Sesiunile de make-up s-au desfășurat în aprilie 2016 în București Mall și în magazinul Sephora din Băneassa Shopping City.

Născut în Tokyo, Kaz s-a înscris la un curs de aprofundare în artă și graphic design în cadrul Universiității din Tokyo și a primit un premiu de excelență în timp ce studia la prestigioasa școală de make-up Christian Chaveau din Paris, lucru care l-a făcut celebru în această industrie.
Kaz’s career as a freelancer took him from prestigious companies in the cosmetics industry to famous fashion house

Cariera lui Kaz ca liber profesionist l-a purtat de la companii prestigioase din industria cosmetică la faimoasa casa de modă Emanuel Ungaro Haute Couture și Giorgio Armani și la vedete faimoase pe plan internațional.

Talentul său fără egal și pasiunea sa pentru lucrurile frumoase l-a transformat într-un star și într-unul dintre cei mai apreciați make-up artiști Givenchy.

Copyright 2023 Niran Co Products