REMESCAR

SOLUȚII DE SKINCARE INSTANTE

REMESCAR

SOLUȚII DE SKINCARE INSTANTE

Remescar oferă produse de skincare cu efect instant de corectare. Produsele Remescar cu efect instant te vor ajuta să elimini pungile de sub ochi, să reduci cearcănele, ridurile, să obții un efect de lifting al pleoapelor căzute și să reduci aspectul porilor.
În completare, produsele Remescar parte din rutina zilnică de îngrijire potrivite pentru folosire frecevntă și asigură o piele radiantă, sănătoasă pe termen lung.
Produsele Remescar oferă strălucire pielii mature. Pe de o parte, ele sunt produse ce oferă rezultate instante ( reducererea pungilor de sub ochi, a cearcănelor, ridurilor și porilor măriți, efect de lifting al pleoapelor căzute) și pe de altă parte, o gamă întreagă de produse perfecte de inclus în rutina zilnică, ce susțin efectele produselor instante, pentru a obține rezultate pe termen lung.

GAMA CU EFECT INSTANT
CORECTOR INSTANT PENTRU CEARCĂNE ȘI PUNGI SUB OCHI

Remescar Eye Bags & Dark Circles corectează și reduce imediat cearcănele și pungile de sub ochi, cu un efect vizibil de până la 8-10 ore. Produsul reduce vizibil cearcănele închise la culoare și corectează atât pungile de sub ochi genetice, cât și pe cele provocate de oboseală.
Efectul imediat asupra cearcănelor și pungilor de sub ochi se datorează tehnologiei unice EYE-RASE® care prioritizează 3 efecte:

1.Fermitate: combinația de minerale cleioase și cristale biomedicale au un efect imediat fără a crea o senzație de tensiune.

2.Reduce retenția de fluide: tripeptidele previn acumularea de fluid sub ochi.

3.Ciculația sanguină: cafeina stimulează circulația sanguină în zona de contur a ochilor.

Demonstrat clinic

CORECTOR INSTANT PENTRU RIDURI

Corectorul instant pentru riduri Remescar reduce imediat aspectul ridurilor și liniilor fine, cu efect vizibil de pana la 8-10 ore. Se adreseaza: Ridurilor “Laba gâștei”, Liniilor provocate de încruntare și ridurilor de pe frunte si de sub ochi, liniilor sau ridurilor din jurul gurii.
Tehnologia e-Wrink®Flex este bazata pe o combinatie unica de extracte de alge rosii, minerale argiloase, zaharuri vegetale si molecule naturale de protectie contra stresului, cu urmatoarele 3 efecte:

1.Ofera fermitate pielii: un strat protector netezeste pielea instant.

2.Umple ridurile instant: un amestec puternic de zaharuri reduce ridurile si face pielea mai neteda.

3.Activarea specifica a celulelor: molecule naturale vor activa celulele pieii imbatranite.

CORECTOR INSTANT PENTRU PLEOAPE CĂZUTE

Acest produs oferă un efect instant de lifting al pleoapelor căzute, efectul sau mentinandu-se activ pana la 8-10 ore. Este asemenea unei corecții a pleoapelor fără a apela la chirurgie. Această cremă este unică: are rezultate imediate după doar o aplicare.
Caracteristici: Are rezultate imediate, Corectează pleoapele fără intervenții chirugicale, Oferă ochilor un aspect luminos și radiant.

Remescar utilizează o combinație unică între un complex fitoactiv, un lichid derivat din susan și microparticule de apă de mare îmbunătățite.

Această combinație inovativă are acțiune triplă:

1.Efect de fermitate

2.Efect imediat

3.Efect de lifting

CORECTOR INSTANT PENTRU PORI

Instant Pore Reducer constă într-o combinație unică de ingrediente active: complex de microsfere optice, substanțe bazate pe plante cu proprietăți reglatoare de sebum și plancton cu funcții de regenerare. Aceste ingrediente asigură o reducere vizibilă a porilor și au un efect matifiant asupra pielii.
1.Complexul de microsfere optice: maschează imperfecțiunile

2.Substanțele din plante cu efecte reglatoare ale sebumului: reduc diametrul și volumul porilor măriți

3.Plankton cu proprietăți de reparare: elimină celulele moarte ale pielii

Împreună, aceste 3 ingrediente creează o piele uniformă, luminoasă, cu pori mai puțin vizibili. Rezultatul rămâne vizibil timp de mai multe ore.

GAMA PENTRU ÎNGRIJIRE ZILNICĂ
CREMA DE OCHI PENTRU ZI
CREMĂ DE OCHI PENTRU NOAPTE
SER REPARATOR CU VITAMINA C
SER CU RETINOL
CREMĂ DE FAȚĂ GRAVITY PENTRU ZI
CREMĂ DE NOAPTE REGENERANTĂ
Copyright 2022 Niran Co Products