Lansari

Nina Extra Rouge Nina Ricci

Mai roşu decât roşul. Mai gurmand şi mai delicios.

Urmând povestea Nina Rouge, astăzi Nina Ricci dezvăluie o nouă aromă, explicit de intensă: Nina Extra Rouge, o celebrare a superlativelor, a cărui acord floral este îmbrăţişat de cele mai apetisante note posibile. Ce o face atat de specială? Duce notele gurmande pe noi culmi, oferindu-ţi o doză extra-large de îndrăzneală. 

Având o siluetă iconică in formă de măr, flaconul roşu Nina nu mai are nevoie de prezentări. Pentru Nina Extra Rouge, flaconul a fost îmbrăcat  în totalitate într-o nuanţă unică de roşu catifea. O alegere îndrazneaţă. O abundenţă de roşu ce deschide apetitul pentru şi mai mult roşu.

EXTRA-vagant, EXTRO-vertit, EXTRA-gurmand

Etalând o aromă intensă floral oriental gurmandă, Nina Extra Rouge se dechide printr-un acord verde de coacăze negre care echilibrează prospeţimea acidă a zmeurei si energia vivace a grapefruit-ului dulce amărui. Apoi, se dezvăluie prin note de mijloc florale, care îmbină aroma bobocilor de trandafir cu notele uşor picante de ceai, iar la final compoziţia este sigilată prin senzualitatea vaniliei şi notelor de praline.

Copyright 2021 Niran Co Products