Facial Derm

Facial Derm

Serumuri
Serum Booster 01 LIFTING & Facial Anti-stress

Formulă bazată pe ingrediente active regenerante, hidratante, revitalizante. Un tratament-șoc pentru tenul devitalizat, obosit, ce necesită un boost de energie pentru a-și reface bariera hidrolipidică.
Ingrediente principale: Colagen peptide, neutrophile 1% si acid hialuronic.
Potrivit tenului matur sau lipsit de vitalitate.

Serum Booster 02 REPAIRING & Facial Anti-stress

Serum special formulat pentru piele sensibilă, reactivă. Beneficiază de ingrediente active ce regenerează, hidratează, calmează si refac structura pielii.
Ingrediente principale: Aloe Vera, Vitamina B, Neurophroline* si alantoina, un produs chimic care actioneaza in mod natural la regenerarea si tratarea pielii.
Ideal pentru tenul sensibil si/sau uscat.

Serum Booster 03 ANTI-SPOTS & Facial Anti-stress

Serum special formulat cu ingrediente active anti-oxidante, anti-pigmentare ce reduc și diminuează petele pigmentare și previn formarea acestora. Uniformizează nuanța pielii și îi conferă luminozitate.
Ingredient principal: Vitamine C si Niacinamide, extracte vegetale din plante africane, Neurophroline™.
Recomandat pentru tenul expus la raze UV, tenul pigmentat sau predispus la hiperpigmentare

Serum Booster 04 PORE MINIMIZER & Facial Anti-stress

Serum special formulat pentru tenul mixt/gras.Contine ingrediente active ce hidratează, reglează producția de sebum și ingrediente astringente ce normalizează secrețiile glandelor sebacee, minimizând aspectul porilor.
Ingrediente principale: Zinc biodisponibil, Complex vegetal extras din Ciuperci, Neurophroline™, Acid Hialuronic, Vitamina B, Alantoină
Recomandat pentru ten mixt/gras cu pori vizibili.

Serum Booster 05 ANTI-POLLUTION & Facial Anti-stress

Serum formulat cu ingrediente active hidratante, antioxidante și detoxifiante, ce protejează tenul de acțiunea nocivă a radicalilor liberi (deshidratare, raze Uv, poluare). Hrănește și restructurează în profunzime celulele, astfel încetinind procesul de îmbătrânire.
Ingrediente principale:`Extracte vegetale cu rol anti-oxidant, Glicogen Marin, Neurophroline™ și Vitamina B
Recomandat pentru toate tipurile de ten

Creme pentru faţă
Facial Cream C1 ANTIAGING & Facial Anti-stress Normal/Dry Skin

Cremă pentru față pentru tenul normal si uscat, formulată cu ingrediente active hidratante, antioxidante, regenerante și calmante.
Ingrediente principale: Extract din Alge Roșii, Extract din Caviar, Vitamina B, Moringa oleifera, Acid Hialuronic, Neurophroline™.
Modalitate de utilizare: Aplicati o cantitate potrivită de produs pe ten si masati pana la absorbtia in piele, atat dimineata cat si seara.
Recomandat pentru ten normal, uscat

Facial Cream C2 ANTIAGING & Facial Anti-stress Combination/ Oily skin

Cremă special formulată pentru tenul mixt/gras cu ingrediente active ce hidratează, reglează producția de sebum și ingrediente astringente ce normalizează secrețiile glandelor sebacee, minimizând aspectul porilor.
Modalitate de utilizare: Aplicati o cantitate potrivită de produs pe ten si masati pana la absorbtia in piele, atat dimineata cat si seara.
Recomandat pentru ten mixt, gras

Copyright 2023 Niran Co Products