Deborah

Quality make-up

Deborah

Quality make-up

Deborah Milano, un lider pe piața italienească a cosmeticelor și o afacere de familie construită în anul 1903. Afacerea este condusă în prezent de a 4-a generație a familiei Bonetti. Deborah Milano este un brand de make- up ce acordă o mare atenție nevoilor tuturor doamnelor. Linia vastă de produse îmbină creativitatea, claritatea și estetica Made in Italy. Texturile inovatoare, designul ambalajelor și culorile aflate în trend transformă estetica, în toate valențele sale (cosmetice, fashion și design) într-un obiect de lux accesibil tuturor doamnelor.

TEN
24 ORE CARE PERFECTION FOUNDATION

Un fond de ten cu o consistență cremoasă, potrivit tuturor tipurilor de piele. Textura sa extrem de delicată se așează ușor pe piele și se întinde facil, oferind o acoperire perfectă, fără aspect de mască.

Disponibil în: Kendra, Carrefour, Emag

DRESS ME PERFECT LOOSE POWDER

 

Disponibil în: Kendra, Carrefour, Emag

DRESS ME PERFECT CONCEALER

Acest anticearcăn lichid  se potrivește perfect oricărei nuanțe de piele. Minimizează imperfecțiunile și roșeața, fiind îmbunătățit cu ingrediente active ce diminuează cearcănele și pungile de sub ochi.

Produs testat dermatologic.

Disponibil în: Kendra, Carrefour, Emag, Fashiondays

FACE PERFECT PRIMER

Disponibil în: Kendra,Carrefour, Emag

DRESS ME PERFECT FOUNDATION

Un fond de ten cu o consistență cremoasă, potrivită tuturor tipurilor de piele. Consistența sa delicată se așează ușor pe piele și oferă o acoperire perfectă, fără aspect de mască.

Disponibil în: Kendra, Carrefour, Emag

HI-TECH BLUSH

Este ușor de aplicat și de uniformizat și are o rezistență îndelungată. Culoarea sa rămâne la fel de intensă pe tot parcursul zilei, creând un look natural și uniform. Pachetul conține și un aplicator atașat. Produs hipoalergenic.

Disponibil în: Kendra, Carrefour, Emag

BUZE
ATOMIC RED

Un produs cu o consistență netedă și incredibil de confortabilă. Ingredientele special selectate oferă un finish mat și extrem de catifelat. Textura sa micro-aerată păstrează o culoare intensă fără a usca buzele.

Disponibil în: Kendra, Carrefour, Emag.

ABSOLUTE LASTING LIQUID LIPSTICK

Acest produs are o formulă ultra-performantă și ingenioasă ce combină calitățile unui gloss cu cele ale unui ruj: are o rezistență îndelungată, este rezistent la transfer, nu migrează, se aplică ușor, oferă o culoare intensă și strălucitoare, hidratare profundă și o strălucire spectaculoasă.

Disponibil în: Kendra, Carrefour, Emag.

 

MILANO RED

Acest ruj conține pudră de rubin ce oferă o culoare intensă și spectaculaosă. Formula sa are în compoziție Acid Hialuronic, ingredient ce oferă confort și hidratare supremă timp de 10 ore. Produs hipoalergenic. SPF 15.

Disponibil în: Kendra, Carrefour, Emag

IL ROSETTO

Un ruj cu textură delicată și cremoasă, îmbogățit cu vitamina A, C și E. Oferă buzelor o strălucire spectaculoasă și o hidratare profundă. Protejează împotriva razelor UVA și UVB. Produs hipoalergenic.

Disponibil în: Kendra, Carrefour, Emag

OCHI
DREAM LOOK MASCARA

Noua Mascara DREAM LOOK are o formulă bazată pe fibre triunghiulare de nylon care aderă pe fiecare geană, producând un efect triplu spectaculos: întărire, alungire și curbare. Uleiul de argan protejează genele de factorii nocivi și neutralizează anti-oxidanții și radicalii liberi. Genele devin mai moi și capătă flexibilitate. Complexul Carbon Black Dh amplifică intensitatea și puritatea negrului. Are o formulă fără parfum pentru a minimiza riscul apariției iritațiilor.

Disponibil în: Kendra, Debenhams, Carrefour, Emag

 

PERFECT SMOKY EYE PALETTE

5 nuanțe de fard într-o singură paletă- o gamă infinită de posibile look-uri. Noua Perfect Smokey Eye Palette de la Deborah Milano oferă fiecărei femei șansa de a jongla cu nuanțele și de a-și crea propriul machiaj unic. Pudrele cu pigmenți intenși se întind extrem de ușor, oferindu-ți posibilitatea de a-ți colora, ilumina, personaliza și defini ochii, făcându-i să strălucească și scoțându-i în evidență.

Disponibil în: Kendra, Carrefour, Emag.

 

LOVE MY LASHES MASCARA

Mascara LoveMylashes are grijă de genele tale datorită formulei bogate în compelxul Hydra-Lash DH, un cocktail de substanțe ce păstrează genele suple și hidratate. Mascara Love Mylashes îmbracă genele, pe toată lungimea lor, într-un strat ușor și delicat ce își păstrează confortul indiferent de câte ori alegi să îl aplici- fără să încarce.

Disponibil în: Kendra, Carrefour, Emag.

24 ORE ABSOLUTE VOLUME MASCARA

O mascara ce a fost concepută pentru a oferi volum genelor cu o singură aplicare. Un efect de „gene false”. Are un aplicator supradimensionat ce oferă instant genelor volum extrem. Formula sa conține un extract natural de Gum Arabic ce îmbracă genele într-un strat protector. Este îmbogățită cu un Complex Triple Carbon Black pentru o nuanță mai intensă, mai pură, mai puternică de negru. Produs testat oftalmologic. Fără parfum. Formula sa nu conține parfum, lucru care minimizează apariția iritațiilor.

Disponibil în: Kendra, Debenhams, Carrefour, Emag

ULTRALINER EYELINER

Un eyeliner lichid ultra precis. Vârful este mai confortabil și mai ușor de folosit ca niciodată; rezultatul este perfect. Produs hipoalergenic.

Disponibil în: Kendra, Debenhams, Emag.

2 IN 1 GEL KAJAL&EYELINER PENCIL

Un liner și un creion Kajal rezistent la apă, cu textură de gel. Are o formulă cremoasă, netedă și delicată, aplicându-se extrem de ușor.

Oferă o colorare intensă; Nu se întinde și nu migrează, datorită formulei sale ultra performante. Utilizează-l ca eyeliner pentru un aspect definit sau aplică-l pe post de kajal pe conjunctivă pentru un efect dramatic.

Disponibil în: Kendra, Carrefour, Emag

 

UNGHII
GEL EFFECT NAIL ENAMEL

Acest lac de unghii are o formulă ce oferă culoare bogată și un finish strălucitor extraordinar. Acoperire perfecta și un aspect de gel, fără a utiliza lampa UV.

Disponibil în: Kendra, Debenhams, Emag

5 IN 1 NAIL ENAMEL

O formulă 5 în 1: întărește, fortifică, netezește și oferă unghiei un finish strălucitor.

Lac de unghii îmbogățit cu derivați ai vitaminelor A și E și cu ulei de argan- ingrediente cunoscute pentru proprietățile lor hidratante, hrănitoare, întăritoare și anti-oxidante. Un tratament cu acțiune multiplă ce poate fi utilizat ca bază sau ca top coat.

Disponibil în: Kendra, Carrefour, Emag.

ANTI-YELLOWING NAIL BASE

Deborah Whitening Anti-Yellowing Base face parte din colecția Time&Care de la Deborah Milano, un tratament dedicat problemelor unghiilor, ce poate fi utilizat acasă.

Această bază pentru unghii ajută la reducerea tonurilor galbene și a petelor de pe unghii, cauzate de fumat și poluare.

Disponibil în:Kendra, Carrefour, Emag

Copyright 2021 Niran Co Products