Murad

Murad

Un dermatolog și farmacist certificat, Dr. Howard Murad a tratat personal peste 50,000 de pacienți. În 1989- în urmă cu peste 25 ani- a fondat brandul Murad pentru a împărtăși tuturor formulele sale inovatoare de îngrijire a pielii care oferă rezultate anti-age măsurabile fără intervenții estetice. Dr. Murad își continua cercetările inovatoare și deține 19 patente pentru inovații în domeniul sănătății pielii. 

Dr. Murad a dezvoltat linii de îngrijire a pielii dedicate fiecărei condiții a tenului: Anti Age, Blemish, Environmental Shield, Resurgence, Pore Reform, Redness Therapy, Men Line, Body Line.

 

Blemish Control
INSTAMATTE OIL CONTROL MASK

Această mască intens purificatoare, cu acțiune în doar 3 minute, dizolvă excesul de sebum în timp de elimină impuritățile pentru a păstra o piele curată. Complexul Oil-Control ajută la absorbția excesului de seum care poate duce la apariția impurităților, în timp ce oferă un finish mat de lungă durată- creează o bază perfectă pentru un machiaj fără cusur.

Exclusiv în Sephora

BLEMISH CLEARING SOLUTION

O cremă ușoară cu textură de gel care previne și tratează erupțiile cutanate și diminuează roșeața fără a usca pielea. Această formulă este absorbită rapid și oferă un finish lejer non-lipicios. Rezultatul este un ten mai curat, cu un aspect mai sănătos.

Exclusiv în Sephora.

BLEMISH SPOT TREATMENT

Un tratament rapid împotriva punctelor negre; diminuează aspectul erupțiilor cutanate și ajută la tratarea imperfecțiunilor. O formulă puternică ce previne apariția erupțiilor, în timp ce susține procesul natural de vindecare, având ingrediente anti-inflamatoare ce reduc roșeața.

Exclusiv în Sephora.

CLARIFYING CLEANSER

Un cleanser cu textură de gel ce combate imperfecțiunile și erupțiile cutanate. Formula bogată a Clarifying Cleanser curăță porii, diminuează sebumul și efectul factorilor iritanți, în timp ce acidul salicilic încapsulat asigură o eliberare treptată a tratamentului anti-impurități, chiar și după curățare.

Exclusiv în Sephora.

Environmental Shield
ESSENTIAL-C EYE CREAM

O cremă anti-age patentată; are factor de protecție UV care luminează și protejează zona delicată a ochilor. Această cremă de ochi protejează zona delicată din jurul ochilor de efectele de îmbătrânire ale razelor UVA/UVB și hidratează, redând aspectul neted și suplețea pielii.

Exclusiv în Sephora.

ESSENTIAL-C DAY MOISTURE

Un produs hidratant cu efect antioxidant ce protejează și revitalizează pielea expusă la stresul exercitat de mediul în care trăim. Essencial-C Day Moistue creează un strat protector puternic care apără pielea de razele UVA/UVB și de acțiunea nocivă a radicalilor liberi, refăcând bariera de hidratare a pielii.

Exclusiv în Sephora.

ESSENTIAL-C CLEANSER

Un cleanser bogat, patentat, cu efect antioxidant ce rehidratează pielea afectată de factorii de mediu. Formula patentată, bogată în antioxidanți a Essential-C Cleanser elimină impuritățile, rehidratează și trezește simțurile cu o infuzie citrică.

Exclusiv în Sephora.

ESSENTIAL-C NIGHT MOISTURE

Un hidratant de lux, bogat în antioxidanți, care oferă protecție pe timpul nopții. Ajută procesul natural de rejuvenare și refacere a pielii afectată de factorii de mediu, stimulând reînnoirea celulară și neutralizând toxinele.

Exclusiv în Sephora.

Age Reform
HYDRO-DYNAMIC ULTIMATE MOISTURE

Un produs hidratant cu efect anti-age, testat clinic, ce revitalizează pielea uscată și deshidratată, redându-i aspectul tânăr și tonusul. Formula sa superhidratanta, anti-age este bogată, dar ușoară și non-grasă. Această formulă delicată este potrivită și pentru pielea sensibilă.

Exclusiv în Sephora.

INVISIBLUR PERFECTING SHIELD

Un tratament anti-aging, un primer inovativ și un SPF invizibil care se absoarbe rapid și protejează pielea, în timp ce combate semnele de îmbătrânire. Formula ușoară cu finish mat și textură catifelată, Invisiblur™ Perfecting Shield este ideal ca bază de machiaj.

Exclusiv în Sephora.

REFRESHING CLEANSER

Un cleanser cu textură de spumă, bogat în extract de castravete cu rol de catifelare și hrănire, ghimbir alb Hawaian și alge. Are o formulă ce nu usucă pielea, ci o netezește, eliminând excesul de sebum, machiajul și impuritățile.

Exclusiv în Sephora.

 

RAPID COLLAGEN INFUSION FOR LIPS

O formulă inovativă, un serum pentru buze care stimulează producția naturală de colagen și microcirculația pentru un aspect mai plin și mai tânăr. Această formulă specială infuzează buzele cu aminoacizi din colagen care ajută la umplerea ridurilor și a liniilor verticale de pe buze.

Exclusiv în Sephora.

HYDRO-DYNAMIC ULTIMATE MOISTURE FOR EYES

Un produs hidratant cu efect anti-age dedicat zonei delicate din jurul ochilor; demonstrat clinic că revitalizează instant pielea uscată și deshidrată și redă aspectul tânăr și tonifiat. Este formulat pentru a oferi confort instant și pentru a îmbunătăți aspectul pielii.

Exclusiv în Sephora.

Resurgence
RENEWING EYE CREAM

Un tratament anti-aging cu actiune multiplă, dedicat zonei ochilor. Oferă fermitate, luminează, hidratează și minimizează aspectul ridurilor medii și al pielii lăsate. Complexul de luminozitate ajută la reducerea cearcănelor și pungilor de sub ochi, în timp ce iluminează zona ochilor.

Exclusiv în Sephora.

AGE-DIFFUSING SERUM

Conform studiului realizat de Murad, această formulă puternică tonifiază instant și mărește fermitatea pielii după o folosire regulată. Proteinele din trandafirul de Ierihon ajută la menținerea fermității și tonusului pielii, oferind tenului un aspect mai sănătos și mai tânăr. Poți începe chiar de astăzi să diminuezi liniile și să combați deshidratarea provocată de îmbătrânire!

Exclusiv în Sephora.

 

AGE-BALANCING MOISTURE

Un produs hidratant dedicat pielii ce se confruntă cu îmbătrânirea hormonală. Îmbunătățește hidratarea și protejează pielea cu ajutorul factorului de protecție UV. Untul de Shea și mixul între extractele de floarea soarelui, semințele de stuguri și uleiuri de avocado furnizează pielii uscate hidratarea de lungă durată de care are nevoie.

Exclusiv în Sephora.

HYDRATING TONER

Un toner fără alcool ce redă hidratarea pielii și reface tenul, pregătindu-l pentru primirea tratamentului. Hydrating Toner este o loțiune cu textură ușoară ce rehidratează și împrospătează pielea, în timp ce îi redă PH-ul natural și neutralizează impuritățile aflate la suprafață.

Exclusiv în Sephora.

Pore Reform
DAILY CLEANSING FOAM

Un cleanser cu textură de spumă ce curăță în profunzime, eliminând sebumul și impuritățile care înfundă porii. Extractul de hamamelis și gluconat de cupru elimină sebumul în exces fără a afecta hidratarea naturală a pielii.

Exclusiv în Sephora.

BLACKHEAD AND PORE CLEARING DUO

Un tratament în doi pași ce curăță porii; beneficiază de un complex ce inversează procesul de oxidare și ajută la reducerea apariției punctelor negre, sigilând porii. Ceara minerală vulcanică și extractul de shikakai detoxifică, atrăgând excesul de sebum pentru a extrage impuritățile aflate în profunzimea porilor.

Exclusiv în Sephora.

SKIN SMOOTHING POLISH

Un scrub bogat și cremos care ajută la decongestionarea pielii și diminuează imperfecțiunile fără a afecta hidratarea naturală a pielii. Acceastă formulă puternic exfoliantă conține micro-particule care acționează în scopul eliberării porilor înfundați și a punctelor negre, în timp ce catifelează și netezește suprafața pielii.

Exclusiv în Sephora.

BALANCING MOISTURIZER

Un produs hidratant ușor care ajută la controlul excesului de sebum pentru a preveni aspectul lucios al tenului și apariția punctelor negre, în timp ce oferă o protecție solară intensă. Balancing Moisturizer oferă hidratare lejeră și protecție împotriva razelor UVA/UVB, în timp ce diminuează producția de sebum și previne aspectul lucios și punctele negre.

Exclusiv în Sephora.

Body
REJUVENATING AHA HAND CREAM

Această cremă cu textură lejeră și absorbție rapidă reface pielea sensibilă a mâinilor datorită acodului glicolic (AHA) ce îmbunătățește textura și claritatea pielii. Un extract de Acid Hialuronic îmbunătățește gradul de hidratare și protejează bariera de protecție a pielii, oferindu-i un aspect moale și neted.

Exclusiv în Sephora.

COLLAGEN SUPPORT BODY CREAM

O cremă de corp intens hidratantă ce sporește gradul de hidratare al pielii după o aplicare constantă și îl menține la același nivel timp de 24 ore. Acest produs intens hidratant este îmbogățit cu unt de shea și extract de jojoba ce au proprietăți nutritive, lăsând pielea netedă și catifelată. Formula sa ușoară se absoarbe rapid și eliberează o aromă delicată.

Exclusiv în Sephora.

BODY FIRMING CREAM

Această cremă de corp cu textură ultra-bogată și formulă patentată păstrează pielea tânără și suplă. Îmbunătățește tonusul și elasticitatea, crescând fermitatea cu până la 40 % în doar 15 minute și oferind hidratare maximă.

Exclusiv în Sephora.

Firming Peptide Body Treatment

Un tratament cu formula lejeră care se transformă instantaneu într-un ulei cu absorbție rapidă, oferind pielii elasticitate și tinerețe. Youth Builder® este o nouă linie de produse de îngrijire a corpului care beneficiază de tehnologia cea mai avansată Mura, oferind pielii un aspect mai ferm și mai tânăr.

Exclusiv în Sephora.

 

Copyright 2019 Niran Co Products